Vontura

Concrete en relevante oplossingen voor jouw wensen

Webdesign

Webdesign

Je hebt een superidee of je wilt mogelijke klanten laten zien wat de identiteit is van jouw bedrijf en wat je precies doet. Maar hoe ga je dat nu precies uitbeelden op een website? Iedere website die wij ontwerpen is uniek ontworpen voor jou. Hierdoor kan de buurman nooit dezelfde layout hebben als jij. Bij het ontwerpen van jouw unieke ontwerp staat bij ons de gebruiksvriendelijkheid centraal.

Lees meer
Websites

Websites

Iedere website wordt ontwikkeld in ons, zeer gewaardeerd, CMS Flex. Flex is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken, ook voor iemand zonder enige ervaring. Je kunt eenvoudig de hele site beheren, van inhoud tot het bepalen van de positie van die inhoud op jouw website. Natuurlijk zijn alle sites responsive gebouwd en tot in de puntjes geoptimaliseerd voor Google. Wij zijn continue bezig met het verbeteren en toepassen van nieuwe technologieën in Flex.

Lees meer
Webapplicatie

Webapplicatie

Wij ontwikkelen ook webapplicaties. Deze applicaties maken je bedrijfsprocessen makkelijker, zo kunnen processen geautomatiseerd worden wat in de toekomst kostenbesparend is. Een ander groot voordeel is dat ze via ieder apparaat, met een webbrowser, te gebruiken zijn. Deze applicaties worden per klant op maat ontwikkeld.

Lees meer
Webshops

Webshops

Op een webshop, ook wel webwinkel genoemd, kun je producten bestellen. Voordeel hiervan is dat je niet plaatsgebonden bent en je direct een groter publiek kunt bereiken. Een webwinkel kunnen wij ook voor jou realiseren. En ja, deze zijn op ieder apparaat toegankelijk en gemakkelijk in gebruik. Hierdoor kunnen jouw producten gemakkelijk online verkocht worden. Ook onze webshops zijn tot in detail geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Lees meer