Vontura

Het ontwerpen en ontwikkelen van een website

In deze tijd kun je als ondernemer eigenlijk niet zonder een website. Mensen willen zich eerst oriënteren. Met wie hebben ze te maken en wat is de expertise. En vooral aanbevelingen in de vorm van opgeleverde projecten, recensies of voorbeelden zijn belangrijk. Met je website kun je iemand net het laatste zetje geven om voor jouw onderneming of idee te kiezen.

Het is dan ook belangrijk dat je website jouw uitstraling weergeeft. Buiten dat is het belangrijk dat de website gemakkelijk in het gebruik is en goed vindbaar door zoekmachines. Dit komt allemaal terug bij het ontwerp.

Iedere website die wij ontwikkelen is te beheren met ons eigen ontwikkelde, zeer gewaardeerde, Content Management Systeem, Flex. Met dit systeem kun je niet alleen de inhoud van jouw website makkelijk beheren, maar ook de positie van de inhoud op jouw website zelf bepalen. Je kunt je website op ieder apparaat, met internetbrowser en toegang tot internet, beheren. Zo kun je je website, webshop of webapplicatie altijd up-to-date houden.

Buiten dit gemakkelijke systeem is het belangrijk dat je website snel en eenvoudig te gebruiken is door de gebruiker. Wanneer dit niet het geval is haakt de gebruiker sneller af. Dat wil je natuurlijk niet en wij zorgen dan ook voor de opzet van een gebruiksvriendelijke website.

Hoe komt jouw website tot stand?

Om jouw website tot een zo goed mogelijk eindresultaat te maken gebruiken wij de volgende stappen.

Kennismakingsgesprek

1. Kennismakingsgesprek

Bij dit gesprek drinken we een lekker kopje koffie met elkaar om zo goed en helder mogelijk in kaart te krijgen wat je precies wilt bereiken met je website. Tijdens het gesprek brengen we ook in kaart wat de uiteindelijke doelen zijn die je wilt bereiken. En hoe deze bereikt moeten worden. Pas wanneer dit geheel duidelijk is starten we met het ontwerpen van de website.

Ontwerp

2. Ontwerp

Voor het ontwerpproces kunnen we ervoor kiezen een wireframe-traject te starten. Hiervoor kies je als de website erg complex wordt. Met een wireframe pak je direct mogelijke problemen aan.

Tijdens het ontwerp houden we altijd rekening met jouw uitstraling. De uiteindelijke website moet dit dan ook goed weergeven. Verder houden wij rekening met de gebruiksvriendelijkheid, snelheid, zoekmachine optimalisatie en huidige en toekomstige trends.

Ontwikkeling

3. Ontwikkeling

Nadat het ontwerp is goedgekeurd wordt het ontwerp omgezet naar een website. Aan de hand van de omvang van de website kiezen we ervoor de website in delen of in één keer op te leveren.

Je website wordt ontwikkeld met de nieuwste technologieën. Standaard is iedere website die wij ontwikkelen bereikbaar op mobiel, tablet en desktop. Je kunt deze gemakkelijk beheren in ons eigen, zeer gewaardeerde, CMS Flex. Hiermee kun je alle inhoud beheren maar ook de positie waar deze inhoud op je website komt te staan kun je beheren.

Oplevering

4. Oplevering

Heb je je website goedgekeurd, voldoet deze aan alle webstandaarden en is de site snel, dan leveren we je website op. Hierna kun je je website direct gebruiken. Mochten er fouten of aanpassingen in de website zitten staan wij uiteraard  paraat voor je!

Nazorg

5. Nazorg

Nadat je website is opgeleverd mis je misschien elementen, of wil je elementen toch anders laten functioneren. Of misschien worden je gewenste doelen niet behaald. Wij helpen je graag dit tewerkstellen. Mochten dit grote aanpassingen zijn, dan kiezen we ervoor een nieuwe ontwerpfase te starten.

Een website nodig die jouw idee of identiteit van je bedrijf uitstraalt?

Neem direct contact op