Vontura B.V.

Het ontwerpen van een gebruiksvriendelijke en mooie websites, webwinkels of webapplicaties

Het ontwerp van jouw websitewebapplicatie of webshop is belangrijk. Het moet je identiteit uitstralen en direct gelinkt zijn naar jouw bedrijf of idee. Maar buiten dat het jouw identiteit moet uitstralen moet het toegankelijk zijn en gebruiksvriendelijk zijn. Bij websites en webshops is de vindbaarheid voor zoekmachines ook belangrijk. Dit begint allemaal al bij het ontwerp.

Wij ontwerpen iedere website, webapplicatie of webshop uniek voor jou. Dit doen wij vanaf een blanco pagina, hierdoor is jouw ontwerp altijd uniek en kun je jezelf onderscheiden van de concurrenten.

Stap voor stap hoe wij jouw website ontwerpen

Om een perfect, gebruiksvriendelijk, toegankelijk en zoekmachinevriendelijk ontwerp voor je te maken, gebruiken wij de volgende werkwijze.

Eerste gesprek

1. Eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek kijken we wat jouw doelen van het ontwerp zijn en wat de identiteit is die je wilt uitstralen. De belangrijkste functionaliteiten die bereikt moeten worden bespreken we uiteraard. Wij gebruiken onze expertises om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen.

Aan de hand van dit gesprek bepalen we of er eerst wireframes ontworpen word of Vontura direct een ontwerp maakt. Dit hangt af van de complexiteit van de website, webapplicatie of webshop.

Wireframes

2. Wireframes

Mocht de oplossing vragen eerst te straten met een wireframe(s) dan wordt deze/worden deze eerst gemaakt. Dit is de blauwdruk van het uiteindelijke ontwerp. Hierin worden de complexe handelingen en dergelijke tot in detail uitgewerkt. Deze leggen we voor en wanneer je akkoord bent  start het ontwerptraject.

Ontwerp

3. Ontwerp

Bij het ontwerp wordt jouw idee, oplossing of dergelijke omgezet naar een concreet ontwerp. In het ontwerp nemen we de identiteit die je wilt uitstralen mee. Tijdens dit proces krijg je het ontwerp meerdere keren voorgelegd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Mocht de website, webapplicatie of webshop zo complex zijn dat dit nodig is, dan wordt er voor ieder device; mobiel, tablet en desktop, een apart ontwerp gemaakt.

Oplevering

4. Oplevering

Als je het ontwerp hebt goedgekeurd, krijg je dit door ons aangeleverd en kun je verder met je webshop, webapplicatie of website.

Wil jij ook een mooi en gebruiksvriendelijk ontwerp voor een webwinkel of website?

Neem direct contact op